2022.09.29. Csütörtök

 

TÁMOGATÓINK

Miniszterelnökség

Emberi Erőforrások Minisztériuma

Magyar Nemzeti Tanács

Magyar Főkonzulátus Szabadka

2_18.jpg


MINISZTERELNÖKSÉG - NEMZETPOLITIKAI ÁLLAMTITKÁRSÁG
Nemzetközi erős emberek versenye - Szabadka
Ösztöndíjak
Pályázat egyetemi és főiskolai hallgatók számára "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" címmel
2017.01.05.

A pályázatra a magyarországi felsőoktatási intézmények alap-, mester- vagy osztatlan képzésében részt vevő, valamint a Magyarországgal szomszédos államok magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézményeinek 30 évnél fiatalabb, nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói jelentkezhetnek.

Pályázni magyar pályaművel lehet, amely a meghirdetett témakörök körül egy témát vizsgál. Az előző évek pályaműveit nem lehet újból benyújtani. A pályaműveket nem kell bekötni.

A pályázat formai követelményeit a függelék tartalmazza.

A pályázatot jeligével kell ellátni. A jeligével ellátott zárt borítékban kérjük a pályázó nevét, szöletési dátumát, postacímét (telefonszámát, ímélcímét), továbbá annak az egyetemnek, főiskolának a megnevezését (felsőoktatási intézmény, kar, szak, évfolyam), ahol tanulmányait folytatja. Érvénytelen az a pályázat, amelyből a pályázó személye megállapítható, vagy amelyikhez a fent említett zárt borítékot nem mellékelték.

A pályázatot - egy (1) példányban - az alábbi címre kérjük küldeni:

 

 Dr. Bárány Tibor
törvényhozási főigazgató-helyettes

Országgyűlés Hivatala
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. 

 

(vagy ajánlott küldeményként, vagy személyesen az Országgyűlés Bp. V. kerület, Balassi Bálint u. 3.sz. alatti postabontójába).

 

A pályázat beküldési határideje: 2017. február 28-a (kedd)

A pályázat díjazása:

I. helyezett               400 000 Ft

II. helyezett              300 000 Ft

III. helyezett             200 000 Ft

2X különdíj                150 000 Ft (egyenként)

A pályázati díjakat adó- és társadalombiztosítási járulék terheli.

A díjazottak a fenti pénzjutalmon felül, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének felajánlásából 2017 őszén kétnapos brüsszeli tanulmányúton vehetnek részt.

A pályázat eredményhirdetésére és a díjkiosztásra előreláthatóan 2017 tavaszán kerül sor az Országházban. A díjnyertes tanulmányokat az Országgyűlés Hivatala honlapján elektronikus formában megjelenteti.

Letölthető dokumentum:

Függelék